Ajuntament de Vilafranca del Penedès

El Banc de Temps de Vilafranca del Penedès celebra el seu segon aniversari

El Banc de Temps de Vilafranca del Penedès celebra el seu segon aniversari

03 de abril de 2017

El 8 de març va fer dos anys que es va posar en marxa el Banc de Temps de Vilafranca del Penedès, un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones. Funciona mitjançant l’oferta i la demanda dels seus participants i l’intercanvi es valora pel temps prestat. 
Per celebrar aquest aniversari s’ha organitzat la jornada “Tasta el teu temps” que permetrà conèixer una mostra dels serveis que es poden trobar al Banc de Temps. L’acte tindrà lloc el dissabte dia 22 d’abril, a la plaça del Penedès, a partir de les 10 del matí. El programa previst és el següent:

10h             Benvinguda als assistents 
10,15h        Inici dels Tastets de Temps (Mostra de serveis que es fan al BDT) amb la col•laboració d’altres bancs de temps de la comarca: 
                            Taller Artístic a càrrec de la Tina i l’Olga
Mostra de Cuina Macrobiòtica a càrrec de la Fina
Mostra de productes del BDT a càrrec de la Nati
Programació Lliure LINUX a càrrec del Miquel 
La millor posició corporal a càrrec de la Pilar
11,30 h       Explicació del banc de temps
12h             Narracions i contes a càrrec de l’Olga 
Tast del pastís d’aniversari pels assistents
13 h            Fi de l’acte 

El Banc de Temps és un projecte impulsat des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.
Qualsevol persona interessada en rebre més informació es pot adreçar al Servei d’Ocupació i Formació, av. Catalunya, 22, La Fassina, pot trucar al telèfon 938 171 995 o contactar mitjançant el correu electrònic a gbertran@vilafranca.org