Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Caminada per a gent gran a l’ermita del Vinyet a Castellví de la Marca

02 de maig de 2018


L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza una nova caminada del cicle de caminades adreçades a la gent gran. Aquest cicle de caminades es porta a terme de novembre a juny, amb l’objectiu de fomentar l’afecció entre la gent gran a realitzar caminades amb regularitat, conèixer espais naturals propers a Vilafranca i fomentar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural.  
Per poder assistir a les caminades serà requisit indispensable el portar el carnet blanc. No caldrà inscripció prèvia. Els monitors, però, apuntaran les dades dels assistents, noms, DNI i telèfon.
La propera sortida serà dimarts 8 de maig, amb una caminada fins a l’ermita del Vinyet a Castellví de la Marca. Seran uns 11 km aproximadament. El lloc de trobada serà el parc de Sant Julià, on hi ha l’espai lúdic per a gent gran, a les 9h.
Les passejades són suaus i assequibles per a tothom que faci una activitat física continuada. Es caminarà unes 3 hores, amb diverses parades i es comptarà amb el guiatge de dos monitors responsables. El dinar ja serà a casa. 
Cal tenir en compte portar gorra si fa sol, i vestimenta adequada si plou. Es recomana especialment portar roba i material adequat per anar pel medi natural i que es porti motxilla i no bosses de mà.
Per a més informació, cal adreçar-se a les oficines administratives de la Regidoria d’Esports de Vilafranca. Antic camí de Sant Martí, 12 (Complex Aquàtic). De 9 a 14h. Telèfon 938172318.